Upeaa, puoli kiloa pudonnut :D Pientä juhlaa! Nyt kyllä herkuttelen :P - no ei vainen. Herkuttelen kuten aina. Ei sokeria mutta laadukasta kotiruokaa.

Söin eilen mielestäni aika tuhdisti, mutta Vitabot kertoi, että rajoissa pysyttiin silti. Salaisuus oli kasvislisuke. Lounaalla söin vain kanaa ja parsakaalia, päivällisellä otin taas parsakaalia ja ruokalusikallisen riisiä. Olo pysyi kylläisenä. Pastassa, riisissä ja perunassa (ja jauhoissa, yksi tortillalättykin on ilman täytteitäkin pari sataa kaloria) on ihan järkyttävä energiasisältö. Illalla kaivoin jääkaapista aikoinaan lanttulaatikoita varten ostamani lantut ja nakertelin lanttua, ja sehän oli ihan pätevä välipala, syön jatkossakin.

Pohdin edelleen eliminaatiodieettiä. Kahvi, alkoholi ja sokeri on jo eliminoitu, sitten maito ja vehnä...aagh, kummasta nyt helpoimmin luopuisi? Ehkä vehnästä, puuroon kaipaan vielä raejuustoa ja palautusjuomassa on heraa. Pastan tilalle kesäkurpitsaa, muu perhe puputtakoon rakkaita vehnäklimppejään, ja leipä onkin vähentynyt niin paljon, että voi hyvin syödä täysruista sen minkä syö. Tosin maitotuotteista saisi maustamatonta jugurttiakin syödä, menisiköhän raejuusto samaan kategoriaan?

Onnistuin karsimaan sellaisenkin lisäenergialähteen, että havaitsin voivani juoda palautusjuoman vesipohjaisena, en tarvitse siihen maitoa.

Taisin pelätä ylikuntoa liikaa. Kyllä minusta vielä virtaa lähtee, että saan treenata kolmesti salilla vaikka käynkin aikidossa. Tosin kyllä se aikidokin yllättävästi kuluttaa, ei se nyt ihan palauttavaa pelkästään ole.