En ehtinyt eilenkään illalla kuntoilla, kun rakentelin taas lasten kanssa legoilla niin intensiivisesti. Esikoisella on massiivinen Star Wars -alus päreinä muiden legojen seassa, ja sain inspiraation koota se uudestaan. Pikkuhiljaa. Välillä tyssää kun sopivat palat ovat hukassa, toivotaan, että ei imurissa.

Menin kuitenkin illalla ajoissa sänkyyn ja päätin herätä aamulla kuudelta, jotta voisin tehdä pientä kunto-ohjelmaa. Toivoin myös, että vaaka osoittaisi 67,8kg ja niin kävi! Ja heräsinkin siinä ennen kuutta, kuuteen mennessä olin kammennut itseni sängystä. Meinasin unohtaa mitä piti tehdä, mutta muistui sekin mieleen. Tein ensin kolme kierrosta 12 askelkyykkyä ja 10 punnerrusta ja kuvittelin, että se oli siinä, mutta päätin vielä tehdä kolme kierrosta vatsasarjaa selän hyväksi (10 lintukoiraa ja 10 lantionnostoa kyljellään) ja kolme settiä 15 kahvakuulaswingiä ja 12 penkillenousua. Tyttären nalle nyt ei ollut kovin painava "kuula", mutta liikkeessä oleellisempaa onkin lantion liike kuin varsinainen paino.

Eikä tässä vielä kaikki, sain vielä tulla pyörällä töihin, kun piti viedä auto puolisolle. Mukavaa kun sai vähän raitista ilmaakin.