Elämän laatu parani selvästi, kun jätin Iltapulut lukematta. Ikävä kyllä Aamulehti, Helsingin Sanomat tai Yle eivät ole yhtään sen parempia, ja kävi niin että lipsuin takaisin turhan journalismin pariin.

Ensimmäinen reaktio iltapäivälehtien hylkäämisen jälkeen oli, kun radiosta kuulin jälleen yhden sikainfluenssauutisen, niin alkoi naurattaa: vieläkö ne jaksavat siitä vouhkata. Lehtiä lukemalla voi lietsoa itsensä ihan kauheaan paniikkiin. Eikä tartuntaa voi estää lehtiä lukemalla, joten miksi kuluttaa energiaansa sellaiseen.

Tänään sitten iGoogle-työpöytäni sai suursiivouksen. Yksi uutinen kertoi, että euro on enää 1,33 dollaria, toinen että työttömyysprosentin ennustetaan nousevan kymmeneen ja kolmas, että ahtaavat marssivat ulos satamista. No, millekään näistä en voi mitään, ne vain tulevat ja menevät. Alkoi vain vähän taas pelottaa, joten nyt aloitussivullani ei ole enää yhtään uutislehteä. Sen sijaan siellä on Green picture of the day, Buddhist quote of the day, Buddhist news (pelkkiä hyviä uutisia näemmä) ja Worldchanging -ideagadgetti. Mieli paranani kummasti.

Olen nyt saanut meditoida jo aika monena aamuna. Arvelinkin, että sen kun vain alan meditoida, kyllä sille järjestyy aikaa, ja näin kävi! Pyydä, niin sinulle annetaan. Tokihan meditaationi on vielä enimmäkseen meditaation harjoittelua, mutta kyllä tämä tästä.

Aikidon vyökoe on huomenna. Kävin eilen kaverin kanssa käymässä läpi kaikki vaadittavat tekniikat, ja nyt voin luottaa siihen, että osaan ne. Kaikki ei mene täydellisesti, ja bokkenin kanssa on vielä vähän vaikeaa, mutta kyllä tämä tästä lähtee.