Mielenkiintoinen ilmiö, joka tapahtui edellisessä päiväkirjamaailmassa myöskin: joka kerta, kun kirjoitan voivani hienosti, olo muuttuu seuraavana yönä. Mutta ei se mitään, tästä jatketaan.

Sain iHerbistä gojimarjoja, hurraa! Näköjään Heaven Mountain -gojia saa Puhdistamostakin, mutta iHerb on vain niin edullinen. Nyt yli 60 dollarin tilauksesta ei tarvitse edes maksaa postimaksuja, joten siitä sitten vain edullista D-vitamiinia tilaamaan. Itse en oikein innostu superfood-hehkutuksesta, mutta nämä gojit ovat tosi hyviä, mehukkaita ja maukkaita, eikä niitä voi mitenkään verrata niihin rapsakan kuiviin gojimarjoihin, joita Suomesta saa ostaa. Ja koodilla PIT508 saa vielä 5 dollarin lisäalennuksen. Lisäksi odottelen vielä työkaverin d-vitamiinilähetyksen mukana kokeeksi tilaamaani, paljon hehkutettua Rice Bran Tocotrienols -jauhetta, joka on tehty riisin kuoresta ja sisältää kuulemma huimasti E-vitamiinia. Tykkään kokeilla kaikkea, kuten ehkä täällä on huomattukin.

Mutta tämä mielialan mukana hiipinyt  tahmeus on jotenkin tarttunut ihan kaikkeen. Aamujoogakaan ei enää oikein innosta. Teen kuitenkin aurinkotervehdyksen ja venyttelen. Jotenkin tuntuu, että olisi aika tehdä vähän lihaskuntoa. Jos sillä saisi hieman puhtia.

Yksi, mikä aina auttaa, olisi roinanraivaus. Toimeen siis vain!