Sain tänään elämäni ensimmäisen kerran akupunktiota. Ei hassumpaa, vaikutuksista en kyllä yhden kerran perusteella sano juuta enkä jaata. Keskityimme selkävaivaani ja juttelimme siitä aika paljon. Hoitajan mukaan selkä on vaan niin jumissa, että se on siksi kipeä, ja hoitona olisi solmujen avaaminen kaikin mahdollisin keinoin, sekä voimistelemalla (miksi tämä on niin vastenmielistä) että erilaisilla hoidoilla, kuten akupunktio, jäsenkorjaus, osteopatia jne. Osteopatiaa tässä harkitsinkin, en tiedä, olisiko sitä jäsenkorjaustakin hyvä kokeilla.

Pikaisen googlettelun jälkeen tulin siihen tulokseen, että osteopatiaa on seuraava suunta. Sitä tarjotaan samassa paikassa kuin missä Kaisa Jaakkola on ravinto-, Biosignature- ja kunto-ohjaajana. Olen nyt uteliaana seurannut Kaisan blogista opintomatkaa Jenkkilään ja olisi kyllä hienoa päästä valmennukseen. Paljonkohan vain olisin valmis sijoittamaan itseeni pätäkkää...

Tässä vaiheessa, puolivälissä selkävaivadieettiä, olen tosiaan jo sitä mieltä, ettei se kipu pelkällä ruokavaliolla lähde. Mutta ei se mitään, tästä olen saanut kyllä niin paljon irti muuten! Ruokavaliolla jaksaa käsittämättömän paljon paremmin ja olen alkanut taas ajatella elämäntapa-asioita syvemminkin. Raakaruokakokeilut innostavat ja kaikki innostaa niin paljon ettei mitään rajaa.