Kurkkua vähän aristelee, joten on aika ottaa parantava smoothie taas kehiin. Mukailen edelleen Tundra Lifestylen oivallista smoothieta. Nyt taisi tulla täsmälääke, koska tämä maistuu niin hyvältä! Näitä heittelin blenderiin:

kotimainen omena
pätkä luomusellerinvartta
yksi lehti lehtikaalia
sentin siivu inkiväärinjuurta
kolmannes luomusitruunaa kuorineen
liotettuja chiansiemeniä
ripaus macaa
ripaus suolaa Andeilta
tömäys luomukurkumaa
puolikas luomubanaani

Ja tietysti vettä. Ihanan lämpimän mausteinen. Parempaa kuin viime yritelmä. Tosin nuo sitruunan valkoiset osat eivät ihan hienontuneet, mutta hei, nehän voi keräillä pois.

Ja sitten vain vaikutuksia odottelemaan. Huomenna onkin rankka päivä edessä lasten kanssa, paljon ohjelmaa ja vähän aikaa ja puoliso sairastui niin, että on poissa pelistä pari päivää.

Hienoa muuten huomata, miten elimistö on hyväksynyt viherpirtelön kelvolliseksi aamupalaksi. Onhan sitä tietysti vähän enemmän nälkä, mutta ei nyt sentään pyörry pystyyn. Muutenkin ajatus kaapia jotain kaapista ateriaksi tuntuu nyt paljon helpommalta kuin ennen. Tänään laadin itselleni lounaan, joka koostui riisinuudeleista, GoGreen -papusekoituspurkin pohjista, idätetyistä hampunsiemenistä (jämät), muutamasta rucolanlehdestä, tomaatista ja kiivistä. Lämmitin nuudelit ja kippasin muun siihen päälle ja sehän oli hyvää! En olisi uskonut.

Sunnuntaina tulee taas ruokavieraita ja aion taas laatia raakaa jälkiruokaa. Nami nami!