Sain rekisteröidyttyä painonpudotushaasteeseen ja lähetettyä lähtötietokuvat. Parannusta Turbulence Trainingin aloituskuviin oli selvästi, mutta tekemistä riittää. Jos vaatteet päällä -olo onkin ihan OK, niin bikinikuvat kyllä kertovat, missä varaa rasvanpoistoon on.

Eilen tein sitten toistaiseksi viimeisen Turbulence Training -harjoituksen, ja seuraavat 12 viikkoa FYMiä. Liikunta nyt on vain kirsikka kakun päällä, ja syöminen se, millä rasva lähtee. Ja siihen sitten keskityn. Sain haasteen myötä pääsyn aika mainioon kaloriarviointiohjelmaan www.vitabot.comissa. Tänään kalorit ovat kai pysyneet tavoitteessani 1500:ssa, vaikka mahassa hieman tuntuvat äsken nauttimani ruisleivät.

Tänään pidin ns. "palautumispäivän". Eilinen treeni oli aika rankka, ensin 3 kierrosta 15 toiston settejä tangon kanssa (5 eri liikettä) ja sitten 3 kierrosta 15 toiston settejä ihan vaan kehon painolla, edelleen 5 liikettä. Intervalleihin en enää kyennyt, mutta suoritin n. 5-6h ankaraa siivousta, pesin ikkunoita, lattioita, sohvia ja tamppasin muutaman järkyttävän painavan maton. Siksi siis "palauduin". Palautuminen sisälsi kuitenkin vartin ryhdinkorjausjumppaa, n. 45 minuutin pyöräilyn automarkettiin ja saman verran mustikassa kökötystä. Ja huomenna FYM, vain vartti päivässä.