Tampereella täytyy pikkuhiljaa (20. vuosi täällä alkoi juuri) alkaa opetella paikallista kiältä. Useamman konsonantin yhdistelmästä ensimmäinen pudotetaan pois. Siispä printteri on se joka juoksee, ja rintterillä taas voi tulostaa.

Ja nyt on siis taas tressi korkealla. Kun saisi joskus hengähtää. No, eilen hengähdin joogassa. Pitäisi varmaan hengähtää useammin. Aika oireellista, että tänään koin lähteväni töistä aikaisin - tsekkaus kellokortista kertoi, että yli normaalin työajan meni tänään vain vartti :D Eikä siinä ajassakaan mitään, mutta kun ei ehdi hoitaa tehtäviä, eikä pää enää pysy tehtävien tasalla. Työ ei tietysti yleensäkään tekemällä lopu, mutta kun deadlinet paukkuvat päälle ja lisää nakkia pukkaa. No, jospa sitten vain hengitysharjoituksia.

Ja jos edes kotona saisi levähtää, mutta ei. Lasten harrastusrumba on pahimmillaan ja lisäksi veneen myynti työllistää. Ja muitakin murheita on. Näiden osalta uskoisin, että kuukauden päästä ollaan jo paljon selkeämmillä vesillä.

Ja ikään kuin tässä ei olisi tarpeeksi, tiskikonekin hajosi. Toinen jääkaappikin odottaa uusimista. Pitäisiköhän laittaa koko keittiö samalla kertaa ;) Kun on näitä voimavaroja vähän yli oman tarpeen :P

Mutta ei se mitään, tiskikoneellisen tiskaaminen tänään oli ihanan rentouttavaa, ja viileänä päivänä se lämmittää mukavasti käsiä. Ei meillä lannistuta!